Salgs og leveringsbetingelser, personvernerklæring

Oppdatert 02.01.2024

  – Betingelser og info vedrørende handel i vår nettbutikk
– Personvernerklæring

Betingelser og info ved handel i vår nettbutikk.

Totalprisen som skal betales framkommer i sin helhet i varekurven /kassen, og er inkl. evt.  avgifter, gebyr, moms og frakt.  Ingen tillegg!

Betalingsvalg i kassen er:
 Dintero: Vips, kortbetaling, faktura, delbetaling.  Kommuner, lag og bedrifters som ikke kan benytte seg av disse betalingsvalg, vennligst ta kontakt med oss.

Angrerett: Link til angrerettskjema for nedlasting sendes pr. mail når varene sendes. Retur av varen må avtales på forhånd så varen blir sendt til korrekt adresse. Angrerettskjema kan også lastes ned her. For at angreretten skal gjelde må må utfyllt angrerettskjema sendest på mail til post@metarek.no seinest innen 14 dager etter varemottak.

Vi sender varer kun til Norske adresser.

Vær obs på at varene kan ha forskjellige leverandører, slik at en ordre kan bli sendt dere direkte fra disse, slik at en ordre kan komme i flere forsendelser.

Priser: Vi må ta forbehold vedrørende feil med priser og tekstinnhold av produktene. Større prisøkninger på produkter som ikke raskt nok har blitt justert i nettbutikken i tide pga. manglende informasjon fra leverandør, eller større feil på prisen, kan vi i verste fall måtte annullere hele ordren/ordrelinjen. Dette vil vi da gi beskjed om. Gi oss beskjed hvis dere oppdager ting dere ser som må være feil. Vi må også ta forbehold om evt. mindre designendringer iht. produktbilde. 

Retur /Bytte: Ved retur og bytte må klær og fottøy prøves snarest etter mottak. Fottøy må prøves på rene gulv med rene sokker slik at de ikke fremstår som brukt ved evt. retur. Retur/bytte av varer som skyldes f.eks. feil størrelse, farge eller er feilbestilt må kunden selv betale returfrakt/porto  dør til dør frakt. Husk at all retur, inkl. bytting av varer må skje innen 14 dager etter at de er mottatt. Merkelapper må da ikke være tatt av, og det må heller ikke være røyke og svettelukt!  Varen må med andre ord framstå som nye og ubrukte inkl. emballasjen. Retur av varer må avtales på forhånd av praktiske og kostnadsmessige grunner, også pga. riktig returadresse. Gjelder også når angreretten benyttes. Skader på varer ved mottak av varen må meddeles oss omgående! Ved retur uansett grunn må varene sendes med sporing!

Leveringstid.  Varer på lager sendes normalt innenfor 1-2 virkedager etter ordre.  Vi må ta forbehold om at lagervarer kan gå tomt. Bestillingsvarer(ikke lagervarer) sendes normalt innen 1-3 uker.

PS! Varene sendes direkte til dere fra våre leverandører, eller fra vårt eget i Alta, og faktura sendes fra Metarek til din oppgitte E-postadresse. Vi må ta et lite forbehold om at bestilte varelinjer kan bli annullert grunnet at varen ikke lenger er tilgjengelig. Det skjer utbytting av varesortimentet til tider, og det er vanskelig at hele sortimentet i nettbutikken er 100% oppdatert til en hver tid, men vi prøver så godt vi kan. Vi sender da resten av ordren, eller annullerer ordren. Betalingsbeløpet ved kortbetalingen, eller Klarna faktura, blir da redusert tilsvarende, eller annulert.

Angrerett: § 11. i angrerettsloven sier: Rett til å gå fra avtalen (angrerett) Forbrukeren har rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å gi melding til selgeren etter § 13 innen 14 dager etter at hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Ved fjernsalg løper fristen uansett ut senest 3 måneder etter at varen er mottatt, eller etter 1 år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt. For varer som skal tilvirkes eller tilpasses spesielt for forbrukeren løper fristen ved annet fjernsalg enn telefonsalg fra de opplysninger som kreves med hjemmel i kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Fristen løper likevel ut senest 3 måneder etter at avtalen ble inngått. Les mer om angrerettloven med å trykke på linken nedenfor på denne siden.

Salgspant. Metarek AS har eiendomsretten til varen(e) inntil de er betalt fullt ut. Er varene betalt med kort/kredittkort og betalingen allikevel av en eller annen grunn skulle avvises fra kortselskapet vil det skyldige beløp sendes til inkasso med påfølgende inkassogebyr etter Norsk lov. Det samme gjelder for bedrifter der varene er fakturert med NN. dagers leveringstid, og det ikke er respondert på 1. eller 2. purring.  For nye/gamle bedriftskunder der vi skal fakturere varene vil vi foreta en kredittvurdering. Hvis vi mener kunden ikke er kredittverdig tar vi forbehold om å annullere ordren. Kredittiden er 14 dager med mindre annet er avtalt. på forhånd.

Alle produktene vedrørende personlige verneutstyr som finnes i nettbutikken er godkjent etter gjeldende normer.

OBS! Metarek AS frasier seg et hvert ansvar for feil bruk av alt fallsikringsutstyr, inkl. innkjøp av feil utstyr til den aktuelle jobbtype. Brukeren har selv ansvar for at alle forskrifter følges, og sender utstyret til kontroll som foreskrevet.

Varesporing: Alle våre varer sendes med mulighet for varesporing. Oppgi bestillings nr., navn, og bestillingsdato og send oss en mail så skal vi omgående gi svar på hvor varene er. Varene er forsikret under transport.

 

Alle personlige opplysninger vi mottar blir oppbevart på sikker måte, og vil aldri bli solgt eller overdratt til 3. mann. Personnummer som må oppgis i kassen ved betaling har vi ingen tilgang til. Dette går rett til betalingsformidlers datasystem (f.eks. Klarna) for å identifisere deg for at de skal kunne gi deg kreditt akkurat som i din bank.

De som har meldt seg på nyhetsbrev fra oss og ønsker å stoppe dette er det bare å sende en mail til oss, så fjerner vi dere fra listen hvis dette ikke skulle la seg gjøre med å trykke på «unsubscribe» linken i nyhetsbrevene.

 

Angreretsloven § 
Kjøpsloven §

Personvernerklæring

Disse retningslinjene regulerer måten nettstedet samler inn, bruker, vedlikeholder og avslører informasjon innentet fra brukere (hver, en «Bruker») av hjemmesiden («Side»). Denne personvernerklæringen gjelder for hele nettstedet og alle produkter og tjenester som tilbys her.

Personlig identifikasjons informasjon

Vi kan samle inn informasjon om personlig identifisering fra brukere på en rekke måter, inkludert, men ikke begrenset til, når brukere besøker nettstedet vårt, fyller ut et skjema, og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funksjoner eller ressurser vi gjør tilgjengelig på vårt nettsted. Brukere kan bli bedt om, navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer. Vi vil samle inn informasjon fra brukere bare hvis de frivillig sender slik informasjon til oss. Brukere kan alltid nekte å levere personlig identifikasjons informasjon, bortsett fra at det kan hindre dem fra å delta i visse forumrelaterte aktiviteter.

Ikke-personlig identifikasjons informasjon

Vi kan samle inn ikke-personlig identifikasjons informasjon om brukere når de samhandler med nettstedet vårt. Ikke-personlig identifikasjons informasjon kan inneholde nettleserens navn, type datamaskin og teknisk informasjon om brukere samt middel for tilkobling til nettstedet vårt, slik som operativsystem, Internettleverandør og annen lignende informasjon.

Web informasjonskapsler

Nettstedet vårt kan bruke «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Brukerens nettleser plasserer informasjonskapsler på harddisken for journalføring og noen ganger til å spore informasjon om dem. Brukeren kan velge å sette sin nettleser til å avvise cookies, eller å varsle deg når informasjonskapsler blir sendt. Hvis de gjør det, vær oppmerksom på at enkelte deler av nettstedet kanskje ikke fungerer skikkelig.

Hvordan vi bruker innsamlede opplysninger

På nettstedet kan vi innhente og bruke Brukernes personopplysninger til følgende formål: – For å forbedre kundeservicen. (Opplysninger du gir hjelper oss å svare på dine forespørsler til kundestøtte og støttebehov mer effektivt.) – For å tilpasse brukeropplevelsen. ( Vi kan bruke informasjonen samlet for å forstå hvordan våre brukere som gruppe bruker tjenestene og ressurser som tilbys på nettstedet vårt.) – For å forbedre nettstedet vårt. ( Vi kan bruke tilbakemeldingene dine til å forbedre våre produkter og tjenester.) – Å sende periodiske e-poster. (Hvis Brukeren bestemmer seg for å melde seg på vår mailingliste, vil de motta e-post som kan inkludere selskapsnyheter, oppdateringer, relatert produkt eller tjenesteinformasjon, etc. Hvis brukeren ønsker å avslutte abonnementet på e-postmeldinger, inkluderer vi om avmeldingsinstruksjonene på bunnen av hver e-post.

Dele din personlige informasjon

Vi selger ikke, bytter, eller leier ut Brukernes personlige identifikasjons informasjon til andre. Vi kan dele generisk samlet informasjon ikke knyttet til noen demografisk eller personlig identifikasjons informasjon om besøkende og brukere med våre forretningspartnere, betrodde samarbeidspartnere og annonsører for formålene skissert over. Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss å drive vår virksomhet og Nettstedet eller administrere aktiviteter på våre vegne, for eksempel sende ut nyhetsbrev eller undersøkelser. Vi kan dele din informasjon med disse tredjepartene for de begrensede formål, forutsatt at du har gitt oss tillatelse.

Endringer i denne personvernpolicy

Vi har frihet til å oppdatere denne personvernpolicy når som helst. Når vi gjør det, vil vi revidere den oppdaterte datoen nederst på denne siden. Vi oppfordrer brukere til jevnlig å sjekke denne siden for eventuelle endringer for å holde seg informert om hvordan vi bidrar til å beskytte den personlige informasjonen vi samler inn. Du erkjenner og godtar at det er ditt ansvar å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom og bli klar over modifikasjoner.

Din aksept av disse vilkårene

Ved å bruke dette nettstedet, er det en aksept av denne politikken, og vilkårene for tjenesten. Hvis du ikke er enig i denne politikken, bør du ikke bruke nettstedet vårt. Din fortsatte bruk av Nettstedet etter kunngjøring av endringer i denne politikken vil bli ansett som en aksept av disse endringene.

Hvordan vi beskytter din informasjon

Vi iverksetter adekvat datainnsamling, lagring og behandling og sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, endring, formidling eller ødeleggelse av dine personlige opplysninger, brukernavn, passord, transaksjonsinformasjon og data som er lagret på vårt nettsted.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, bruk av dette nettstedet, eller din omgang med dette nettstedet, vennligst kontakt oss.

Personlig identifikasjons informasjon

Vi kan samle inn informasjon om personlig identifisering fra brukere på en rekke måter, inkludert, men ikke begrenset til, når brukere besøker nettstedet vårt, fyller ut et skjema, og i forbindelse med andre aktiviteter, tjenester, funksjoner eller ressurser vi gjør tilgjengelig på vårt nettsted. Brukere kan bli bedt om, navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer. Vi vil samle inn informasjon fra brukere bare hvis de frivillig sender slik informasjon til oss. Brukere kan alltid nekte å levere personlig identifikasjons informasjon, bortsett fra at det kan hindre dem fra å delta i visse forumrelaterte aktiviteter.

Ikke-personlig identifikasjons informasjon

Vi kan samle inn ikke-personlig identifikasjons informasjon om brukere når de samhandler med nettstedet vårt. Ikke-personlig identifikasjons informasjon kan inneholde nettleserens navn, type datamaskin og teknisk informasjon om brukere samt middel for tilkobling til nettstedet vårt, slik som operativsystem, Internettleverandør og annen lignende informasjon.

Web informasjonskapsler

Nettstedet vårt kan bruke «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Brukerens nettleser plasserer informasjonskapsler på harddisken for journalføring og noen ganger til å spore informasjon om dem. Brukeren kan velge å sette sin nettleser til å avvise cookies, eller å varsle deg når informasjonskapsler blir sendt. Hvis de gjør det, vær oppmerksom på at enkelte deler av nettstedet kanskje ikke fungerer skikkelig.

Hvordan vi bruker innsamlede opplysninger

På nettstedet kan vi innhente og bruke Brukernes personopplysninger til følgende formål: – For å forbedre kundeservicen. (Opplysninger du gir hjelper oss å svare på dine forespørsler til kundestøtte og støttebehov mer effektivt.) – For å tilpasse brukeropplevelsen. ( Vi kan bruke informasjonen samlet for å forstå hvordan våre brukere som gruppe bruker tjenestene og ressurser som tilbys på nettstedet vårt.) – For å forbedre nettstedet vårt. ( Vi kan bruke tilbakemeldingene dine til å forbedre våre produkter og tjenester.) – Å sende periodiske e-poster. (Hvis Brukeren bestemmer seg for å melde seg på vår mailingliste, vil de motta e-post som kan inkludere selskapsnyheter, oppdateringer, relatert produkt eller tjenesteinformasjon, etc. Hvis brukeren ønsker å avslutte abonnementet på e-postmeldinger, inkluderer vi om avmeldingsinstruksjonene på bunnen av hver e-post.

Dele din personlige informasjon

Vi selger ikke, bytter, eller leier ut Brukernes personlige identifikasjons informasjon til andre. Vi kan dele generisk samlet informasjon ikke knyttet til noen demografisk eller personlig identifikasjons informasjon om besøkende og brukere med våre forretningspartnere, betrodde samarbeidspartnere og annonsører for formålene skissert over. Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss å drive vår virksomhet og Nettstedet eller administrere aktiviteter på våre vegne, for eksempel sende ut nyhetsbrev eller undersøkelser. Vi kan dele din informasjon med disse tredjepartene for de begrensede formål, forutsatt at du har gitt oss tillatelse.

Endringer i denne personvernpolicy

Vi har frihet til å oppdatere denne personvernpolicy når som helst. Når vi gjør det, vil vi revidere den oppdaterte datoen nederst på denne siden. Vi oppfordrer brukere til jevnlig å sjekke denne siden for eventuelle endringer for å holde seg informert om hvordan vi bidrar til å beskytte den personlige informasjonen vi samler inn. Du erkjenner og godtar at det er ditt ansvar å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom og bli klar over modifikasjoner.

Din aksept av disse vilkårene

Ved å bruke dette nettstedet, er det en aksept av denne politikken, og vilkårene for tjenesten. Hvis du ikke er enig i denne politikken, bør du ikke bruke nettstedet vårt. Din fortsatte bruk av Nettstedet etter kunngjøring av endringer i denne politikken vil bli ansett som en aksept av disse endringene.

Hvordan vi beskytter din informasjon

Vi iverksetter adekvat datainnsamling, lagring og behandling og sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, endring, formidling eller ødeleggelse av dine personlige opplysninger, brukernavn, passord, transaksjonsinformasjon og data som er lagret på vårt nettsted.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, bruk av dette nettstedet, eller din omgang med dette nettstedet, vennligst kontakt oss.

Verified by MonsterInsights