Priser inkl. mva

Coronavirus og priser i nettbutikken

Pga. store endringer i valutaforhold, og uforutsigbare hurtig prisendringer fra leverandører må vi ta forbehold om prisen i nettbutikken. Det betyr at vi i ytterste konsevekvens kan bli nødt til å annullere en ordre eller en ordrelinje. Dette vil vi da kontakte bestiller om før vi gjør noe.
Vi beklager dette!

 

Småordre tillegg fra 01.04.2019 og kun levering til Bedriftsadresser.

Alle kjøp over Kr. 1850,- inkl. moms( Kr. 1480,- eks. moms) er FRAKT og GEBYRFRITT!
Vår leverandør Ahlsell As har innført fra 01.04.2019 småordretillegg.  Vi blir med det dessverre nødt til å gjør det samme. Fra og med 01.04.2019 tar vi et fast frakt/håndterings påslag på Kr. 375,-(Kr. 300 ekskl. moms.) ved ordre under Kr.  1850,- inkl. moms. (Kr. 1480,- ekskl. moms.) Dette vil fremkomme i kassen.

Kun forsendelser til bedriftsadresser:
Vi har ikke klart gjennom forhandlinger med Ahlsell å få til å kunne sende varene bestilt i nettbutikken direkte til privatadresser lenger, noe vi er veldig lei oss for, men jobber med saken.

Private kan fortsatt handle
, men må oppgi en bedriftsadresse som leveringsadresse. F.eks hos sin arbeidsgiver. Det er meget viktig at noen er til stede og kan ta i mot varene mellom kl. 08:00 og 16:00 hverdager, da det alltid er levering på dør. Bønder og håndverkere som også er en bedrift kan bruke sin adresse, men da må noen være til stede på dagtid.  VIKTIG!  Hvis ikke så oppgi en bedrift som adresse, eller ta kontakt med oss for at vi kan finne en alternativ løsning.

Eksempel adresse blir da:

Ola Normann (Ditt navn)
C/o Bedriften AS,
Gategata 4,
0000 Oslo.

Black Friday, Cybermonday etc.

For de som lurer. Vi har aldri noen ekstra tilbud på disse dagene som Black Friday, Cybermonday etc. Vi har gode stabile priser gjennom hele året med enkelte tilbudsvarer, så følg med.

Lexow vs. Ahlsell

Høsten 2017 fusjonerte Lexow med Ahlsell etter å ha vært kjøpt opp av Ahlsell for en tid tilbake. Dermed fulgte vi med som forhandler over til Ahlsell.

Ahlsell har i tillegg også mange andre varekategorier som nå inngår i vårt sortiment. Dvs. at vi utvider vårt totale sortiment betydelig med bla. verktøy og forbruksmateriell nå i første omgang. De samme varene dere fant hos oss i Lexow sin tid, vil dere stort sett finne igjen nå, men mange andre nye merker og utvalg vil nå være i tillegg. Dere vil nok oppleve at prisen på produktene kan være litt annerledes, litt opp, litt ned eller det samme som tidligere. Noen av produkttekstene er på Svensk, men håper det er ok, ellers vil vi nok rette på noe av det. Vi håper endringen med ny layout av nettbutikken og i tillegg et mye større varesortiment vil falle i smak. Ellers blir nå varene prøvd først å bli levert direkte på din dør. Det kan fort forekomme barnesykdommer her inne, men da håper vi å høre fra dere når det blir oppdaget. Velkommen til en god handleopplevelse

Nå har vår nettbutikk fått ny drakt, og mye nytt i spennendende innhold.

Metarek As har nå rendyrket nettbutikken og web.
Vi har i mange år hatt en kombinert web, og nettbutikk noe som ble litt rotete. Metarek sin web fortsetter med samme domenenavn som tidligere: www.metarek.no. Nettbutikken har da fått www.allrek.no. Dere vil kjenne dere igjen på begge. Håper dere synes endringen er positiv. Hyggelig om vi hører fra dere.

Slik så vår gamle nettbutikk og web ut:

Coronavirus og priser i nettbutikken

Pga. store endringer i valutaforhold, og uforutsigbare hurtig prisendringer fra leverandører må vi ta forbehold om prisen i nettbutikken. Det betyr at vi i ytterste konsevekvens kan bli nødt til å annullere en ordre eller en ordrelinje. Dette vil vi da kontakte bestiller om før vi gjør noe. Vi...

Småordre tillegg fra 01.04.2019 og kun levering til Bedriftsadresser.

Alle kjøp over Kr. 1850,- inkl. moms( Kr. 1480,- eks. moms) er FRAKT og GEBYRFRITT! Vår leverandør Ahlsell As har innført fra 01.04.2019 småordretillegg.  Vi blir med det dessverre nødt til å gjør det samme. Fra og med 01.04.2019 tar vi et fast frakt/håndterings påslag på Kr. 375,-(Kr. 300 ekskl....

Black Friday, Cybermonday etc.

For de som lurer. Vi har aldri noen ekstra tilbud på disse dagene som Black Friday, Cybermonday etc. Vi har gode stabile priser gjennom hele året med enkelte tilbudsvarer, så følg med.

Lexow vs. Ahlsell

Høsten 2017 fusjonerte Lexow med Ahlsell etter å ha vært kjøpt opp av Ahlsell for en tid tilbake. Dermed fulgte vi med som forhandler over til Ahlsell. Ahlsell har i tillegg også mange andre varekategorier som nå inngår i vårt sortiment. Dvs. at vi utvider vårt totale sortiment betydelig med bla....

Nå har vår nettbutikk fått ny drakt, og mye nytt i spennendende innhold.

Metarek As har nå rendyrket nettbutikken og web. Vi har i mange år hatt en kombinert web, og nettbutikk noe som ble litt rotete. Metarek sin web fortsetter med samme domenenavn som tidligere: www.metarek.no. Nettbutikken har da fått www.allrek.no. Dere vil kjenne dere igjen på begge. Håper dere...